Код: 24630
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
380 Евра
Шифра 24630
Се изнајмува деловен простор од 34м2 во слепа уличка веднаш позади Универзална сала на улица Петар Поп Арсов. Деловниот простор е на високо приземје, со еден санитарен чвор, едно надворешно паркинг место пред зградата и по потреба плус уште едно гаржно паркинг место во гаражата. Просторот одговара за канцелариско работење, адвокатска канцеларија, фризерско студио и други намени. Цена 380 евра/месечно.
Контакт 071/271-271
Детали
34 m2
високо приземје
1
1
1
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
01.04.2019
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 814 m2
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 2
Centre
24.10.2014
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 125 m2
Соби: 4
Centre
02.03.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 35 m2
Соби: 2