Код: 24686
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
850000 Евра
Шифра 24686
Се продава единечна куќа на прекрасна и раритетна локација во срцето на Водно, во непосредна близина на амбасадорските резиденции на Шпанија, Франција и Австрија. Куќата е од постара градба со вкупна површина од 296м2 а плацот е со површина од 847м2. Фронтален и непречен поглед кон градот и кон Водно. Единствена и ретка можност да купите недвижност на одлична локација на Водно.
Контакт 071/271-271
Детали
296 m2
847 m2
2
8
6
4
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Vodno
21.09.2018
Продава
Земјиште
Големина: 2738 m2
Vodno
26.11.2021
Продава
Стан
Големина: 143 m2
Соби: 4
Vodno
02.07.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Vodno
02.09.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 56 m2
Соби: 2