Код: 24707
Локација: Kozle
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
300000 Евра
Шифра 24707
Се продава понова куќа на мирна локација во Козле, со градско парно греење, во близина на слаткарницата Канела. Куќата е поделена на две независни станбени единици. Приземјето е како посебен стан од 69м2 со дневна соба, кујна, 2 спални соби и 1 купатило. Горниот кат е исто така стан на две нивоа, со посебен влез, со вкупно 194м2, а истиот се состои од голем дневен салон, посебна кујна, 3 спални соби, 3 купатила, утилити и 2 тераси. Дворот има вкупна површина од 337м2.
Цена 300000 евра.
Контакт 071/271-271

Code 24707
Newer house for sale on quiet location in Kozle, with central city heating, near cake shop Kanela. The house is composed of two separate apartments. On the ground floor there is an apartment with 69m2, with a living room, kitchen, 2 bedrooms and 1 bathroom. The upper floor apartment is on two levels, has a separate entrance and it has a total of 194m2 of living space. It has a very large living room, separate kitchen, 3 bedrooms, 3 bathrooms, utility room and 2 terraces. The yard has a total of 337m2 surface area.
Price 300000 euros.
Contact 071/271-271
Детали
250 m2
300 m2
2
6
5
4
Централно
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Kozle
17.06.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Kozle
28.10.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 59 m2
Соби: 3
Kozle
12.01.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Kozle
13.02.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 115 m2
Соби: 3