Код: 23000
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Продавница
35 EUR / м2
Се изнајмува деловен простор во Центар (на плоштад) на две нивоа, со површина од 200 м2 вкупно, 100 м2 на приземје, со скали кон прв спрат, исто 100 м2.
Просторот е нов, некористен, и не може да се користи како ресторан. Може да се погледне во секое време.
Детали
200 m2
Друго

Слични

Centre
06.05.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Centre
20.05.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 62 m2
Соби: 2
Centre
01.02.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 2
Centre
05.05.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.