Код: 24623
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
Агенција АСТОРИЈА располага со најквалитетна понуда на луксузни вили во елитните делови на Скопје !!
- Располагаме со готови резиденцијални објекти
-Голема понуда на одлични плацови со постари објекти во непосредна близина Американска Резиденција, Британска Резиденција, Француска Резиденција !! ( Површини од 700 м2 до 5000 м2 - Предвидена градба на резиденционални и семејни објекти).

Real estate agency ASTORIA has an extensive and best offer of luxurious villas in the elite neighborhoods of Skopje !!
- We have fully furnished and ready to move in residential properties
- Large offer of excellent lots with an older houses in the vicinity of the residency of the US Ambassador, British Ambassador, French Ambassador !! (Approximate size 700-5000 m2 with building city requirements for residential and family properties)
Детали
1000 m2
Да
10
5
5
Сопствено
Агент
Слободан Митровски
Мобилен телефон
070/225-010
Email
bobi_astoria@hotmail.com
Галерија

Слични

Vodno
26.01.2023
Продава
Стан
Големина: 156 m2
Соби: 4
Vodno
21.09.2018
Продава
Земјиште
Vodno
26.01.2023
Продава
Стан
Големина: 101 m2
Соби: 4
Vodno
10.08.2023
Продава
Куќа
Големина: 190 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.