Код: 24655
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
1500 Евра
Шифра 24655
Се издава понов деловен простор на одлична локација во Дебар Маало, во близина на Апче. Деловниот простор е на две нивоа и се состои од 100м2 приземје и 130м2 сутерен кои што се поврзани со внатрешни скали како една целина. Инаку просторот има висина од 3,20м.
Цена 1500 Евра/месечно
Контакт 071/271-271

Code 24655
Nice and newer office space for lease in Debar Maalo. The office space is on two levels connected with internal stairs as one office space and it has 100m2 on the ground floor and 130m2 in the basement area. The height of the office space ceiling is 3,20 meters.
Price 1500 euros/month
Contact 071/271-271
Детали
230 m2
2
7
2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Debar maalo
03.08.2023
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 118 m2
Соби: 3
Debar maalo
19.04.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Debar maalo
02.02.2023
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 4
Debar maalo
23.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.