Код: 24910
Локација: Bunjakovec
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
500 Евра
Шифра 24910
Се изнајмуваат два нови и никогаш невселени стана (еден наместен и еден ненаместен), во понова мини зграда со лифт, позади Бунјаковец, во близина на школото Песталоци.
Наместениот стан е на 4ти кат, има површина од 73м2, дневна соба, кујна, 2 спални соби, 1 купатило, 1 вц и балкон. Со станот следува и едно паркинг место пред зградата. Месечниот закуп за наместениот стан е 500 евра.
Празниот стан е опремен со кујна, се наоѓа на 5ти кат , има површина од 70м2, дневна соба, 2 спални соби, 1 купатило и балкон. Месечниот закуп за празниот стан е 400 евра.
Контакт 071/271-271

Code 24910
Two new and never occupied apartments for rent (one furnished and one unfurnished), in a newer mini building with an elevator, behind Bunjakovec, near the Pestaloci school.
The furnished apartment is located on the 4th floor, has an area of ​​73m2, living room, kitchen, 2 bedrooms, 1 bathroom, 1 toilet and balcony. The apartment has a parking space in front of the building. The monthly rent for the furnished apartment is 500 euros.
The empty apartment is equipped with a kitchen, located on the 5th floor, has an area of ​​70m2, a living room, 2 bedrooms, 1 bathroom and balcony. The monthly rent for the empty apartment is 400 euros.
Contact 071 / 271-271
Детали
73 m2
4/5
3
2
2
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Буњаковец
23.08.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Bunjakovec
16.09.2014
Изнајмува
Продавница
Буњаковец
11.12.2023
Изнајмува
Стан
Големина: 130 m2
Соби: 4
Буњаковец
14.12.2021
Продава
Продавница
Големина: 35 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.