Код: 24928
Локација: Karposh 2
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
sold
380 EUR
Шифра 24928
Агенција Асторија изнајмува нов модерен стан во Карпош 2, Мида Комплекс,со површина од 45м2. Располага со една спална соба, дневна соба со кујна,тераса со прекрасен поглед и едно купатило. Станот е на 4ти кат, со сопствено греење,два лифта ,во нова зграда.
- комплетно опремен (клима, машина за перење, машина за садови,...)
- место за паркирање во подземен паркинг
- вкупни месечни трошоци за сметки (струја, вода, влез) 1500 – 2500 ден.
- источна ориентација
- комфорен, во прекрасна околина, без недостатоци.
Се издава за период од најмалку 1 година.
Цена 330 EUR (стан) + 50 EUR (подземен паркинг)
Контакт тел.
071/333-336

Code 24928
Agency Astoria is offering for rent a new and modern apartment in Karpos 2, Mida Complex, with an area of ​​45m2. It has one bedroom, living room with kitchen, terrace with beautiful views and one bathroom. The apartment is on the 4th floor, with its own electric heating, two elevators, in a new building.
- fully equipped (air conditioning, washing machine, dishwasher, ...)
- parking space in underground parking
- total monthly expenses for bills (electricity, water, entrance) 1500 - 2500 den.
- eastern orientation
- comfortable, in a beautiful environment, without flaws.
It is issued for a period of at least 1 year.
Price 330 EUR (apartment) + 50 EUR (underground parking)
Contact tel.
071 / 333-336
Детали
45 m2
Да
4
2
1
1
Сопствено
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Гаража
Мебел
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica@realestate.com.mk ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Karposh 2
31.05.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 34 m2
Соби: 1
Karposh 2
10.04.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 156 m2
Соби: 4
Karposh 2
01.12.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 126 m2
Соби: 4
Karposh 2
26.06.2023
Продава
Стан
Големина: 62 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.