Код: 25246
Локација: Crniche
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
690000 еур
Шифра 25246
Се продава единечна куќа во Црниче, со голем двор, на мирна локација. По имотен лист куќата е со вкупна квадратура од 498м2 а плацот е со вкупна површина од 761м2. Куќата е поделена на 3 посебни станбени единици и тоа:
на приземје стан со површина од 127м2,
на спрат стан со попвршина од 176м2
на мансарда стан со површина од 195м2
Цена 690.000 евра
Контакт 071/271-271
Детали
498 m2
761 m2
3
10
8
6
Друго
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Crniche
16.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 110 m2
Соби: 4
Crniche
14.08.2017
Изнајмува
Куќа
Големина: 280 m2
Соби: 3
Crniche
03.12.2021
Продава
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 7
Crniche
23.06.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.