Код: 25306
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
1400 eur +18%ДДВ
Агенција Асторија изнајмува деловен простор од 171м2 на бул.Климент Охридски. Просторот се наоѓа во деловна зграда со два посебни влезови, внатрешно споени. Има седум простории и една конференциска (поголема), кујна и два тоалети. Во секоја просторија има клима. Просторот се изнајмува празен со комплет опремена кујна.

Контакт: 071/236-797
Детали
171 m2
1
7
2
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
lidija.astoria@gmail.com Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 59 m2
Соби: 2
Centre
02.03.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 35 m2
Соби: 2
Centre
06.06.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 82 m2
Соби: 3
Centre
13.08.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 105 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.