Код: 11961
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
350 EUR со трошоци
Се изнајмува нов стан во Центар на Скопје, 50 м2, на трет кат (од вкупно 3) без лифт, 1 спална, 1 купатило, дневна соба. Станот е целосно опремен со нов мебел, централно греење, клима уред, кабелска телевизија и интернет.
Детали
50 m2
3
2
1
Централно
Поволности
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Centre
05.05.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 72 m2
Соби: 3
Centre
22.10.2021
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 143 m2
Соби: 4
Centre
19.10.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 140 m2
Соби: 5