Код: 16335
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
350 EUR + трошоци
Се изнајмува стан во Центар на спрат во нова зграда, 90 м2, на 4 ти кат (од вкупно 4) без лифт.
Станот има дневна со трпезарија, целосно опремена кујна, 1 спална + канцеларија, 1 купатило, 1 балкон.
Има клима уред во дневната, интернет, кабелска телевизија, централно греење.
Детали
90 m2
1
2
1
Централно
Поволности
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Centre
18.04.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 143 m2
Соби: 4
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 80 m2
Соби: 3
Centre
07.04.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 73 m2
Соби: 3