Код: 18351
Локација: Taftalidze 1
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
3000 EUR + трошоци
Се изнајмува куќа во Тафталиџе 1, со 450 м2 простор за живеење и 400 м2 градина. Куќата има четири спални, две купатила + гостински тоалет, кујна, остава, трпезарија, централно греење, кабелска телевизија, интернет и паркинг.
Детали
450 m2
400 m2
-1+0+1+2
4
4
3
Централно
Галерија

Слични

Taftalidze 1
04.03.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 82 m2
Соби: 3
Taftalidze 1
29.11.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 4
Taftalidze 1
28.10.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 111 m2
Соби: 4
Taftalidze 1
17.05.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3