Код: 19474
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1600 EUR + трошоци
Се изнајмува куќа во Скопје, населба Бардовци со 190 м2 (приземје + први спрат) и 800 м2 градина. Куќата има три спални, две купатила, четири балкона, остава, приватно греење, клима, гаража и интернет. Целосно е опремена со нов мебел.
Детали
190 m2
800 m2
Да
0+1
4
3
2
Сопствено
Поволности
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Галерија

Слични

Бардовци
30.01.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 330 m2
Соби: 6
Бардовци
04.02.2010
Изнајмува
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 5
Bardovtsi
23.02.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 450 m2
Соби: 6
Bardovtsi
05.05.2017
Изнајмува
Куќа
Големина: 280 m2
Соби: 5