Код: 20318
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1400 EUR + трошоци
Се изнајмува куќа во Бардовци, 220 м2 станбен простор и 300 м2 двор. Куќата има четири спални, 2 купатила + тоалет за гости, кујна, остава, помошна соба, трпезарија, сопствено греење, кабелска телевизија, паркинг. Целосно е опремена со нов и модерен мебел.

Слободна од 15ти Август 2019.
Детали
230 m2
300 m2
Да
0+1
5
4
2
Сопствено
Поволности
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Галерија

Слични

Бардовци
17.09.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 330 m2
Соби: 5
Бардовци
16.10.2015
Изнајмува
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 7
Бардовци
09.05.2019
Изнајмува
Куќа
Големина: 240 m2
Соби: 7
Bardovtsi
25.02.2010
Изнајмува
Куќа
Големина: 272 m2
Соби: 6