Код: 20532
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
350 EUR + трошоци
Се изнајмува апартман во Центар, Скопе, 66 м2 на втори спрат (вкупно 6) со две спални, едно купатило и еден балкон. Апартманот е целосно опремен со нов мебел, централно греење, клима, кабелска телевизија и интернет.
Детали
66 m2
1 m2
2
3
2
Централно
2006
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Centre
01.12.2020
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 1100 m2
Соби: 10
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Centre
16.03.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 4
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 145 m2
Соби: 6