Код: 20891
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 EUR + трошоци
Стан во Центар, во нова зграда, 70 м2 (во близина на Зираат Банка), на втор кат (од вкупно 3) со лифт.
Станот има дневна соба со трпезарија, кујна, 1 спална, 1 купатило, 1 балкон.
Има клима уред, интернет, телевизор.
Станот е целосно опремен со нов мебел.
Детали
69 m2
Да
2
2
1
Централно
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Centre
08.02.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Centre
18.03.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 69 m2
Соби: 3
Centre
09.09.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Centre
10.06.2021
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 112 m2
Соби: 4