Код: 22592
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
1000 EUR + трошоци + персонален данок
Нов репрезентативен канцелариски простор за изнајмување на улица Климент Охридски. Просторот има 125 м2 на 6ти кат со лифт и располага со три канцеларии и една голема соба, кујна и купатило. Сопствено греење и ладење во секоја соба.
Детали
125 m2
6
4
3
2
Сопствено
Поволности
Лифт
Клима
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
18.10.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Centre
24.09.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Centre
11.06.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2
Centre
26.04.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2