Код: 22869
Локација: Centre
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Стан
1250 EUR + 3%
Шифра - 22869
Продаваме одличен стан позади Универзална сала кај ЗУР Маркет.
Станот е на 5 кат од вкупно 7 ката ќво нова зграда, со лифт, со површина од 70м2.Располага со 2 спални,дневна со кујна и тераса.
Во станот има сопствено парно греење,плус клима уред, Цена 1250 евра/м2 + 3% данок на пренос.

Контакт тел.
071/333-336
Детали
70 m2
Да
5
3
2
Сопствено
Поволности
Лифт
Клима
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Центар
06.07.2009
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 170 m2
Соби: 7
Центар
05.11.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Centre
22.01.2015
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 4900 m2
Центар
15.09.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 53 m2
Соби: 2