Код: 22881
Локација: Vodno
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 EUR + трошоци
Се изнајмува нов стан со површина од 50 м2. Има една спална, 10 м2 балкон, со нов модерен мебел на 3ти кат со лифт во нова зграда.
Детали
50 m2
10 m2
3
2
1
Сопствено
Југ
2013
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Vodno
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 160 m2
Соби: 4
Vodno
18.05.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 200 m2
Соби: 5
Vodno
15.05.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 200 m2
Соби: 5
Vodno
20.06.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 107 m2
Соби: 4