Код: 22905
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
330 EUR
Се изнајмува прекрасен стан на Јужен булевар, во близина на салонот на Монтенегро.
Станот има 65 м2, на втор кат, со две спални.
Зградата има лифт, и станот има 2 клими.

Контакт телефон:
071 236 797
Детали
65 m2
2
3
2
Друго
Галерија

Слични

Centre
11.01.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 51 m2
Соби: 2
Centre
26.05.2016
Изнајмува
Стан
Соби: 3
Centre
30.08.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 3
Centre
15.04.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 56 m2
Соби: 2