Код: 22993
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Продавница
500 EUR
Се изнајмуваат три деловни простори (продавници) во Центар со површина од 32 м2. Продавниците се една до друга и може да функционираат како една од 100 м2. Секоја продавница има тоалет и клима. Цената за една продавница е 500 EUR.
Детали
34 m2
1
1
Друго
2015
Галерија

Слични

Centre
28.01.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Centre
02.09.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 48 m2
Соби: 3
Centre
28.09.2016
Продава
Продавница
Големина: 194 m2
Centre
10.08.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 95 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.