Код: 23012
Локација: Kisela Voda
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
9 EUR / м2
Се изнајмува нов канцелариски простор во Кисела Вода, во нова зграда со површина од 500 м2 на приземје (4 тоалета) со можност за дополнителни 70 м2 на истиот спрат. Има влез во сутеренски простор од 300 м2, со два лифта и паркинг простор за повеке од 30 автомобили. Просторот може да се погледне во секое време.
Детали
500 m2
Друго
Галерија

Слични

Kisela Voda
05.12.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 3
Kisela Voda
10.08.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 110 m2
Соби: 5
Kisela Voda
07.11.2009
Продава
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Kisela Voda
29.08.2017
Продава
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3