Код: 23136
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
500 EUR
Се изнајмува стан во строг Центар на улица Македонија, со 2 спални, купатило + гостинско WC, на трет кат со лифт.
Детали
100 m2
3
3
2
2
Друго
Поволности
Лифт
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
24.11.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Центар
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 96 m2
Соби: 4
Centre
19.04.2018
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 345 m2
Центар
15.09.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 53 m2
Соби: 2