Код: 23333
Локација: Centre
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Продавница
700000 EUR + 3% данок на промет
Се продава дуќан во Стара Чаршија со површина од 194 м2 кој моментално работи како ресторан. Дуќанот е на одлична локација и истиот е на две нивоа. Приземје по имотен лист 85 м2, подрум 92 м2 и дуќан 17 м2. Објектот е со чиста документација и се продава комплетно опремен како ресторан.
Детали
194 m2
150 m2
Друго
Поволности
Мебел
Галерија

Слични

Centre
11.06.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2
Centre
24.09.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Centre
11.05.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 40 m2
Соби: 1
Centre
04.08.2020
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 34 m2
Соби: 1
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.