Код: 23355
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
5000 EUR
Се издава ексклузивен имот во Бардовци, уникатна куќа со три влеза, паркинг простор за 6 -9 коли, прекрасен двор со 80 м2 отворен базен. Куќата е 560 м2, а дворот е 700 м2. Првиот спрат има 130 м2 со излез кон дворот, три спални, секоја со сопствено купатило. Вториот спрат има три спални со сопствени купатила, дневна со кујна и голем балкон со отворен поглед. Куќата има сопствено греење / ладење, соба за вежбање, сауна и две купатила.
Детали
530 m2
8
6
Сопствено
Галерија

Слични

Bardovtsi
30.01.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 330 m2
Соби: 6
Bardovtsi
21.12.2015
Изнајмува
Куќа
Големина: 200 m2
Соби: 5
Bardovtsi
15.03.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 380 m2
Соби: 6
Bardovtsi
02.09.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 530 m2
Соби: 6