Код: 23599
Локација: Aerodrom
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
450 EUR
Се издава луксузен стан во Аеродром во Џевахир Sky City со прекрасен поглед и одличен распоред со површина од 100 м2 и три спални. Целосно опремен и наместен.
Детали
100 m2
30
4
3
Друго
Галерија

Слични

Aerodrom
22.11.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 35 m2
Соби: 2
Aerodrom
07.07.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Aerodrom
06.06.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 82 m2
Соби: 3
Aerodrom
09.10.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 40 m2
Соби: 2