Код: 23602
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 EUR + данок
Се изнајмува стан во Центар во близина на Холандска амбасада со површина од 50 м2, со една спална, централно греење, на приземје
Apartment for rent in Centar near Holand Embassy with area of 50 m2 , with one bedroom , central heating , on ground floor.
Детали
50 m2
0
2
1
Централно
Поволности
Гаража
Галерија

Слични

Centre
23.12.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 53 m2
Соби: 2
Centre
26.04.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Centre
23.01.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2
Centre
31.08.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 85 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.