Код: 23723
Локација: Crniche
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
3500 EUR
Се изнајмува целосно опремена куќа во Црниче во близина на црквата Св. Петка. Куќата има површина од 540 м2, и се состои од приземје и два спрата. Куќата има 10 целосно опремени соби. Паркинг за 3 коли во двор со можност за паркирање пред куќа.
Може да се изнајми и ненаместена
Детали
540 m2
0+1+2
10
Друго
Галерија

Слични

Crniche
15.03.2009
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 130 m2
Соби: 4
Црниче
18.09.2014
Изнајмува
Стан
Crniche
18.02.2011
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 70 m2
Соби: 3
Crniche
14.02.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 91 m2
Соби: 3