Код: 23863
Локација: Vlae
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
2500 EUR
Се изнајмуваат канцеларии на булевар Партизански одреди:

- магацин од 120 м2.
- канцелариски простор од 120 м2.
- два спрата од 125 м2.
Целиот простор е 500 м2
Детали
500 m2
Друго
nova
Галерија

Слични

Vlae
18.05.2021
Продава
Куќа
Големина: 155 m2
Соби: 4
Vlae
23.07.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 160 m2
Соби: 5
Vlae
17.11.2021
Изнајмува
Куќа
Големина: 320 m2
Соби: 5
Vlae
10.08.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 190 m2
Соби: 5