Код: 23869
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1000 EUR + трошоци
Прекрасна куќа за изнајмување во Бардовци во областа на белите куќи. Оваа куќа е 330 м2 и има голем двор од 550 м2. Има 4 спални на прв спрат и дневна, кујна и трпезарија на приземје. Подрумот е од 110 м2, каде што има паркинг место за 2 автомобила. Греењето е на струја. Цена по договор.
Детали
330 m2
550 m2
0+1
6
4
Сопствено
Поволности
Подрум
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Галерија

Слични

Bardovtsi
21.07.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 326 m2
Соби: 5
Bardovtsi
24.07.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 400 m2
Соби: 9
Bardovtsi
05.03.2015
Изнајмува
Куќа
Големина: 200 m2
Соби: 4
Bardovtsi
27.04.2015
Изнајмува
Куќа
Големина: 400 m2
Соби: 5