Код: 24016
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
Канцелариски простор во строг Центар со површина од 365 м2 на петти спрат со приватен лифт. Просторот е поделен на 2 дела: еден дел е отворен, адругиот е поделен на 7 канцеларии. Има две купатила и е поврзано со централно греење.
Детали
365 m2
5
Централно
Поволности
Лифт
Галерија

Слични

Centre
26.07.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 85 m2
Соби: 4
Центар
28.12.2015
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 3528 m2
Центар
23.11.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 45 m2
Соби: 2
Centre
18.09.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.