Код: 24111
Локација: Pintija
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Магацин
520000 EUR
Се продава објект (хала, магацин, канцеларии) на улица Борис Трајковски, во Пинтија на главна улица.
Приземје (310 м2) и прв спрат (115 м2)

Приземјето е со висина од 320 cm. Може да се пристапи со камион. Просторот е организиран во следниов распоред:
• Галерија / канцеларии - 70 м2
• Магацински простор - 70 м2
• Хала за производство / магацин - 140 м2
• Кујна / канцеларија
• 2 тоалета
• Туш / соба за пресоблекување

Прв спрат:
• мини кујна
• купатило
• 4 канцеларии
• два балкона (2 по 25 м2)

Двор од 1200 м2 со паркинг простор

Цена за продажба 520 000 EUR
Детали
425 m2
Друго
Галерија

Слични

Pintija
05.10.2021
Продава
Куќа
Големина: 250 m2
Соби: 8
Pintija
25.09.2020
Изнајмува
Индустриски објект
Големина: 2000 m2
Соби: 20
Pintija
23.08.2018
Продава
Индустриски објект
Големина: 13000 m2
Pintija
27.03.2019
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 990 m2
Соби: 20
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.