Код: 24228
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
550 EUR
Се изнајмува луксузен стан во Центар со површина од 86 метри квадратни, на 8 спрат со два балкона и поглед према Водно. Станот располага со две спални, голема дневна, целосно реновиран и опремен со нов мебел.
Греењето е електрично со клима уреди но постои и можност за централно. Зградата е со приватен паркинг.

Контакт телефон:
071/236-797
Детали
86 m2
8
3
2
Друго
Галерија

Слични

Centre
27.01.2017
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 160 m2
Соби: 4
Centre
18.10.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Centre
01.02.2010
Продава
Стан
Големина: 74 m2
Соби: 3
Centre
21.06.2010
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 64 m2
Соби: 3