Код: 24243
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Земјиште
Astoria продава ексклузивно земјиште на најатрактивната локација на Водно, во близина на Американската резиденција, Претседателската вила и Премиерската вила. Целосната површина на земјиштето е 1800 метри квадратни, додека градбата е 230 метри квадратни. Земјиштето располага со уреден имотен лист. Цена по договор.

Контакт телефон:
070 / 225-010
Детали
1800 m2
Друго
Галерија

Слични

Vodno
07.07.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Vodno
18.03.2013
Изнајмува
Куќа
Големина: 650 m2
Соби: 6
Vodno
21.06.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 104 m2
Соби: 3
Vodno
20.06.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 107 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.