Код: 24244
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Земјиште
Real Estate Astoria ви ги нуди најексклузивните понуди на резиденцијални вили во елитните делови на Скопје. Ги нудиме најдобрите резиденцијални имоти, луксузни вили, голема понуда на плацеви и земјиште во близина на Американска резиденција, Британска резиденција и Француска резиденција (со површини од 500 до 5000 метри квадратни)

Контакт телефон:
070/22-50-10
Детали
Друго
Галерија

Слични

Vodno
01.09.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 130 m2
Соби: 4
Vodno
21.08.2017
Изнајмува
Куќа
Големина: 110 m2
Соби: 3
Vodno
27.02.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 4
Vodno
27.07.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 143 m2
Соби: 4