Код: 24245
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Земјиште
Се продава ексклузивно земјиште на Водно со поглед на целиот град Скопје. Земјиштето е на одлична локација и совршено за градба на куќа или амбасада. Целосната површина е 2738 метри квадратни, и располага со уредна документација. Цената е по видување, заради потребата за дискреција.

Контакт телефон:
070 / 22-50-10
Детали
2738 m2
Друго

Слични

Vodno
02.07.2009
Продава
Куќа
Големина: 3250 m2
Vodno
28.03.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 125 m2
Соби: 4
Водно
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 3
Водно
08.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 125 m2
Соби: 4