Код: 24246
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Земјиште
Се продава ексклузивно земјиште на Водно, со уредна документација - имотен лист. Ова е едно од ретките парцели во овој дел од Водно со одлични документации со можност за градба. Одлична локација, во близина на Американската резиденција и спроти Српска Амбасада. Цена по договор.

Контакт телефон:
070 / 22-50-10
Детали
Друго

Слични

Vodno
12.01.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 125 m2
Соби: 4
Vodno
28.01.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 115 m2
Соби: 4
Vodno
27.02.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 155 m2
Соби: 4
Vodno
30.01.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 115 m2
Соби: 4