Код: 24444
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
5000 EUR
Канцелариски простор за изнајмување во Центар, на одлична локација спроти Влада, со површина од:
- приземје 270 метри квадратни
- прв спрат 279 метри квадратни
- подрум со дневна светлина 265 метри квадратни
Сите спратови се со посебни влезови. Паркинг околу објектот.
Детали
814 m2
Друго
Поволности
Гаража
Галерија

Слични

Centre
15.08.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 68 m2
Соби: 3
Centre
06.05.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 151 m2
Соби: 3
Centre
11.02.2019
Продава
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Centre
14.03.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3