Код: 24454
Локација: Taftalidze 1
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 EUR + трошоци
Се изнајмува нов стан во Тафталиџе 1 во зградата на Настел со површина од 50 метри квадратни.
Располага со една спална, дневна со кујна и тоалет.
Греење на струја.

Контакт телефон:
071 / 333-336
Детали
50 m2
Да
2
2
1
Сопствено
2018
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Taftalidze 1
23.02.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2
Taftalidze 1
16.02.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 2
Taftalidze 1
31.05.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 66 m2
Соби: 3
Taftalidze 1
26.03.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 85 m2
Соби: 3