Код: 24481
Локација: Karposh 4
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 EUR + трошоци
Се изнајмува нов празен апартман во Карпош 4 - City Garden со површина од 74 метри квадратни. Има 3 соби, опремена кујна и може да се користи како канцелариски простор. Има централно парно и два инвертер клима уреди. На втор спрат, со лифт во нова градба.

Контакт телефон
071 / 333-336
Детали
Да
2
3
2
Друго
2018
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Телевизор
Галерија

Слични

Karposh 4
12.02.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Karposh 4
18.01.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 109 m2
Соби: 4
Karposh 4
26.01.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Karposh 4
18.02.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 53 m2
Соби: 2