Код: 24562
Локација: Taftalidze 2
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
Прекрасна куќа за продажба во Тафталиџе во близина на училиштето QSI на улица Женевска, на одлична локација. Куќата има 345 метри квадратни, приземје + два спрата и двор од 111 метри квадратни.
Приземјето има 2 спални соби, првиот и вториот спрат имаат 3 спални и 2 купатила, балкони со одличен поглед.
Едно паркинг место.
Детали
354 m2
48 m2
Да
0+1+2
11
8
Сопствено
Агент
Деспина Китановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 071/236-797
Email
despina.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Taftalidze 2
26.05.2015
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 150 m2
Соби: 3
Тафталиџе 2
06.07.2010
Изнајмува
Куќа
Големина: 160 m2
Соби: 4
Taftalidze 2
15.03.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 250 m2
Соби: 4
Taftalidze 2
05.02.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 465 m2
Соби: 5