Код: 24624
Локација: Ohrid
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
350000 EUR
Асторија Недвижности продава имот во Охрид, поточно Лагадин.Имотот е од прв ред, поточно објектот е веднаш над патот до езерото со вкупна површина од 500м2 од кои 184 м2 е објект - куќа на 2 нивоа ( приземје + 1 кат).Објектот треба да се реновира со напомена дека статички е одлична градба! Локацијата е повеќе од добра, се работи за објект од прв ред веднаш до патот над езерото, во непосредна близина на ресторанот 2 Бисера .Под самиот пат има мала приватна плажа.Објектот е со уредни документи Имотен Лист.

Real estate agency Astorija has an exclusive offer of property for sale in Lagadin, Ohrid. The property is on the front lake cost line with 500 m2 of space, of which 184 m2 is a house on two levels (ground floor + 1st floor). The property needs to be renovated but it is in very good structural condition. The location is excellent, the offered property is on the front row above the paved road next to the lake, in the vicinity of the restaurant 2 Bisera. There is a secluded private beach beneath the paved road. The property has clear documentation and Property List.
Детали
184 m2
500 m2
Да
1
5
5
Агент
Слободан Митровски
Мобилен телефон
070/225-010
Email
bobi_astoria@hotmail.com
Галерија

Слични