Код: 24652
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
400 ЕВРА
Во Центарот, зад Трговскиот Буњаковец, во непосредна близина на Амбасадата на Холандија, Грција и Романија, на тивка улица се наоѓа новоизградената стамбена зграда од 2020 год.
Станот за изнајмување е комплетно декориран, модерен, светла и многу пријатна атмосвера. Има една спална и отворена просторија за дневна, кујна и трпезарија. Кујната е опремена со сите технички апарати. Балконот е со поглед на улицата, и е достапен од спалната соба и од дневната соба.
Детали
55 m2
4 m2
2
2
Друго
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
05.03.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 52 m2
Соби: 2
Centre
20.09.2014
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 1430 m2
Centre
14.09.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 68 m2
Соби: 3
Centre
20.05.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 62 m2
Соби: 2