Код: 24672
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Продавница
5000 EUR
АСТОРИЈА ви нуди дуќан за изнајмување идеален за секаква намена, експозитура, продажен простор на самиот Плоштад во Центарот на Скопје.
Просторот е вкупно 85м2 од кои приземје 65м2 ниво сутерен 10м2 и ниво галерија 10м2.
Детали
85 m2
0
2
2
1

Слични

Centre
17.09.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 86 m2
Соби: 3
Centre
17.10.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 78 m2
Соби: 3
Centre
16.09.2015
Продава
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.