Код: 24678
Локација: Taftalidze 1
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
259000 Евра
Шифра 24678
Се продава/издава многу симпатична куќа во слепа уличка на одлична локација во Тафталиџе, во близина на Нова. Куќата има околу 200м2 а дворот е со површина од околу 250м2. Инаку куќата е на два ката, со внатрешни скали, на приземниот кат има влезен ходник, 1 купатило, 1 родителска спална соба, одвоена кујна и убав дневен салон со излез во интимен двор. На горниот кат има 3 спални соби, 2 тераси и 1 купатило. Паркинг место внатре во дворот и подрумска просторија од околу 50м2.
Цена за изнајмување 650 евра/месечно.
Цена за продажба 259000 евра.
Контакт 071/271-271

Code 24678
Very cute house for sale or rent on excellent location on dead end street in Taftalidze near Nova schools. The house has approximately 200m2 of living area, situated on approximately 250m2 nice yard. The house is on two levels with internal stairs, on the ground floor there is an entrance hall, 1 bathroom, 1 master bedroom, separate kitchen, large living room with exit to a very nice private backyard. On the upper level there are 3 bedrooms, 2 balconies and 1 bathroom. parking space inside gated yard and basement with approximately 50m2.
Rental price 650 euros/month.
Sale price 259000 euros.
Contact 071/271-271
Детали
200 m2
250 m2
2
5
4
2
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Taftalidze 1
22.07.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Taftalidze 1
17.09.2018
Продава
Стан
Големина: 130 m2
Taftalidze 1
21.01.2011
Изнајмува
Стан
Големина: 63 m2
Соби: 2
Taftalidze 1
04.10.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 58 m2
Соби: 3