Код: 24700
Локација: Kozle
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Спрат од куќа
1000 Евра
Шифра 24700
Се изнајмува одличен и комплетно наместен кат од куќа на мирна локација во Козле. Станот има 180м2 и се состои од 3 спални соби, голема дневна со кујна, камин, тераса, балкон, 1 купатило и 1 вц. Со станот следува и паркинг место во заградениот двор од куќата. Цена 1000 евра/месечно.
Контакт: 071/271-271
Асторија недвижности

Code: 24700
Excellent and completely furnished house apartment for rent on quiet street in Kozle. The apartment has 180m2 of living space and it has 3 bedrooms, 1 bathroom, 1 toilet, large living room with kitchen and fireplace, terrace and balcony. One car parking space inside the gated yard of the house included in the lease. Price 1000 euros/month.
Contact: 071/271-271
Astoriа real estate
Детали
180 m2
300 m2
2
4
3
2
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Козле
07.06.2018
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 86 m2
Соби: 4
Kozle
16.09.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 6
Козле
31.05.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 39 m2
Соби: 2
Kozle
29.12.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 150 m2
Соби: 4