Код: 24717
Локација: Karposh 1
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
200 Евра
Шифра 24717
Се издава убава гарсоњера на високо приземје во Карпош 1 кај полициската станица. Гарсоњерата има 30м2, неместена е комплетно и има градско парно греење. Цена 200 евра/месечно.
Контакт 071/271-271
Асторија недвижности

Code 24717
Very nice studio apartment for rent in Karpos 1 near the police station. The studio has 30m2, it is completely furnished with furniture and it has a central city heating. Price 200 euros/month.
Contact 071/271-271
Astoria real estate
Детали
30 m2
приземје
1
1
Централно
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Karposh 1
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Karposh 1
03.10.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2
Karposh 1
16.07.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 123 m2
Соби: 4
Karposh 1
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 47 m2
Соби: 2