Код: 24738
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
600 Евра
Шифра 24738
Се издава реновиран канцелариски простор од 95м2, во близина на градски парк. Просторот се издава празен и се состои од една поголема канцеларија, две помали канцеларии, посебна кујна, едно купатило, три тераси и гаража.
цена 600 евра/месечно
Контакт 071/271-271

Code 24738
Very nice and completely renovated office space with 95m2 for rent, near the city park. The office space is unfurnished and it has one larger conference room, additional two regular size rooms, separate kitchen, one bathroom, three terraces and garage.
Price 600 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
95 m2
1
3
2
1
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Debar maalo
18.08.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 64 m2
Соби: 3
Debar maalo
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 2
Debar maalo
20.02.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Debar maalo
31.05.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 3