Код: 24739
Локација: Kozle
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Спрат од куќа
750 Евра
Шифра 24739
Се изнајмува комплетно наместен дел од куќа на фина локација во Козле. Куќата е на два ката, има 120м2 и сопствено греење на струја. Истата се состои од дневен салон со трпезариски дел, кујна, три спални соби, една работна соба и две купатила.
Цена 750 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 24739
Completely furnished separate house apartment for rent on excellent location in Kozle. The house is on two levels, it has 120m2 and private electricity heating. It features a living room with dining area, kitchen, three bedrooms, one library room, and two bathrooms.
Price 750 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
120 m2
100 m2
2
4
3
2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Kozle
31.05.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 39 m2
Соби: 2
Kozle
06.10.2020
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 120 m2
Соби: 4
Kozle
01.07.2009
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 70 m2
Соби: 3
Kozle
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 110 m2
Соби: 4